Na Yonex Slovak Junior 2007 juniorský výkvet strednej Európy

07.11.2007 Celý región

Bratislava 7. novembra (TASR) - Počas víkendu (9. -11. novembra) sa v sabinovskej Mestskej športovej hale na Komenského ulici uskutoční bedmintonový turnaj Yonex Slovak Junior 2007.
Podľa informácií generálneho sekretára Slovenského zväzu bedmintonu (SZBe) Petra Tarcalu sa na podujatie, ktoré je súčasťou okruhu Badminton Europe Junior Circuit 2007/08, prihlásilo 104 hráčov a hráčok z desiatich krajín - Ukrajiny, Poľska, Estónska, Česka, Chorvátska, Slovinska, Rakúska, Bulharska, Švédska a Slovenska.
Medzi najväčšie slovenské želiezka v ohni vo výbere trénera Juraja Brestovského budú vo dvojhrách patriť Jarolím Vícen, Martin Kožár, Zuzana Orlovská a Dominika Rebová, vo štvorhre najmä páry Marek Eliaš, Martin Kožár a v miešanej štvorhre páry Kožár, Z. Orlovská a J. Vícen, Rebová. Juniorský výkvet strednej Európy bude premiérovo hostiť okresné mesto Sabinov, tamojšia nová športová hala vyhovuje všetkým požiadavkám. Po všetky tri dni sa program začne o 9. hodine, v nedeľu sú na programe už len finálové duely.
 

Vyberte región